Spektakel bij De Ster van Middachten

DIEREN – Wim van Ree en Frits Lamberts hebben de vierentwintigste editie van het jeu de boule toernooi De Ster van Middachten op hun naam geschreven. Wethouder Ronald Haverkamp gooide met verve de eerste bal waarmee hij, onder luid applaus, het toernooi opende. Direct was er volop strijd tussen de 48 deelnemende teams. Aan het einde van een lange dag speelden Wim en Frits (rechts op foto) de finale tegen Herman Hamer en Vincent de Wit. Wim en Frits wonnen met 13-8. Boule’ Animo kan als organiserende organisatie weer terugkijken op een geslaagd evenement in het jubileumjaar.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.