Home / Bronkhorst / Gouden Dweil voor Pretband

Gouden Dweil voor Pretband

AFFERDEN / BRUMMEN – Acht dweilorkesten, waaronder de Brummense Pretband, speelden 29 juni vier keer een set van twintig minuten tijdens D’n Gouwe Dweildag in het plaatsje Afferden. Aan het eind van de middag werd de Brummense Pretband uitgeroepen tot het beste orkest waarmee zij een geldbedrag en een gouden dweil ontvingen. De jury waardeerde de geweldige show en maakte positieve opmerkingen over de muziek en de verrassende bezetting: ‘leuke club met veel muzikaliteit. Een dweilorkest met veel houtinstrumenten zie je niet vaak, maar het evenwicht is goed. Er doen maar twee trompetten mee, maar toch muzikaal in balans.’

www.pretband.nl
 

Lees ook

Inschrijving woningbouw jongeren van start

BRONCKHORST – De gemeente Bronckhorst start met een pilot Jongerenhuisvesting. De inschrijving hiervoor is inmiddels …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.