Home / Velp / Vrijwilligers gezocht voor Kluiskamp

Vrijwilligers gezocht voor Kluiskamp

VELP – Stichting Kluiskamp Kindervakantiekamp is op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die mee willen helpen in de laatste week van de schoolvakantie. Van maandag 30 augustus tot en met vrijdag 3 september komen er weer honderden kinderen naar de Pinkenberg voor een geweldige week, waarin voornamelijk hutten worden gebouw, maar ook nevenactiviteiten worden georganiseerd zoals toneel, sport en spel. Om de kinderen van zes tot en met twaalf te begeleiden bij het bouwen, worden vrijwilligers vanaf zeventien jaar gezocht die graag met kinderen werken en van aanpakken weten. Dit kan eventueel als stage. Aanmelden kan via tel. 026-3635068 of 06-50980904.

www.kluiskamp.nl
 

Lees ook

Omroep Gelderland helpt Unisono Velp

VELP- Harmonie Unisono verkeert in nood. Het orkest wil graag extra muzikanten om het orkest …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.