Groot transport door Rheden

RHEDEN – Maandagochtend werden bij de oprit naar de A348 bij Rheden alle obstakels weggehaald die een belemmering konden zijn voor het grote transport wat die avond moest passeren. Lichtmasten, ANWB borden, plaats- of welkomstborden; alles ging de grond uit. Op grote stukken kwamen speciale rijplaten te liggen om de zware vracht te kunnen dragen. Rond 9.30 liepen veel mensen weg van het voetbal om het spektakel te volgen. Twee brugdelen die bij een bedrijf in Rheden in elkaar waren gezet en met elk een lengte van 65 meter en 6 meter breed, werden met grote trailers en onder politie begeleiding naar de haven in Arnhem geloodst om daar via het water naar Gramsbergen te varen, waar een nieuwe spoorbrug komt.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.