Home / Eerbeek / Marriëtte Zonderland nieuwe voorzitter Rotaryclub

Marriëtte Zonderland nieuwe voorzitter Rotaryclub

EERBEEK – Marriëtte Zonderland heeft vrijdag 25 juni het voorzitterschap van de Rotaryclub Eerbeek-Zutphen op zich genomen. Zij ontving de ambtsketen uit handen van haar voorganger Harry van Braak. Zonderland is de eerste vrouw die het voorzitterschap bekleedt. Veertien jaar geleden was zij ook al de eerste vrouw die lid werd van de Rotaryclub.

In haar clubjaar wil de nieuwe voorzitter veel aandacht besteden aan Rotary Dichtbij, aandacht voor de samenleving dichtbij ons en eventuele problematiek daarin. Zij wil bruggen slaan naar mensen die het nodig hebben.
 

Lees ook

Succesvol bedrijvenvoetbaltoernooi

EERBEEK – Eerbeekse Boys hield het eerste weekend van juni het jaarlijkse bedrijvenvoetbaltoernooi. Onder gunstige …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.