Leerlingen slagen voor KYU-graadexamens

EERBEEK – Alle leerlingen van Karate Club Eerbeek die 26 juni deelnamen aan de Kyu graad examens voor de Karatekas zijn geslaagd. Er werd vooral gelet op souplesse en de bewegingsleer van Karate, toegepast op het lichaam.

Het halen van een Kyu graad zegt eigenlijk niets, maar het geheel als Karate maakt dat je een Kyu graad hoger komt en dit is pas een stimulans om nog serieuzer te oefenen en te leren. Een ieder doet het op zijn of haar manier en wat in haar of zijn vermogen ligt.
Met deze uitleg werd begonnen aan de ruim twee uur durende examens in de hoge en lagere graden waar uiteindelijk iedereen voor geslaagd is. De Karate Club houdt nu vakantie en is op 17 augustus weer fris en fruitig terug.

www.karateclubeerbeek.nl
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.