Home / Eerbeek / Eerbeekse paard- en ponydagen groot succes

Eerbeekse paard- en ponydagen groot succes

EERBEEK – Jaarlijks vindt in Eeerbeek de Eerbeekse Paard- en ponydagen plaats, gehouden door PC & LR de Veluwezoom. Eigen leden presteerden goed op deze thuiswedstrijd; er waren een aantal afgevaardigden naar het Gelders Kampioenschap.

De beker voor de beste amazone van zaterdag ging dit keer naar twee combinaties samen. Celine Varica met Sanne en Fleur Eijerkamp haalden namelijk evenveel punten. Zondags kwamen de paardencombinaties aan start. Ook hier reden de combinaties van de Veluwezoom zeker niet onverdienstelijk. De dagprijs ging hier naar Laura de Wild met Zarico. Zij werd met 207 punten tweede en behaalde in haar andere proef 189 punten.
 

Lees ook

Succesvol bedrijvenvoetbaltoernooi

EERBEEK – Eerbeekse Boys hield het eerste weekend van juni het jaarlijkse bedrijvenvoetbaltoernooi. Onder gunstige …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.