Diefstal koper van milieupark

EERBEEK – De politie heeft woensdag twee mannen uit Velp, van 48 en 37 jaar, aangehouden op verdenking van diefstal van koper vanaf het milieupark aan de Coldenhovenseweg in Eerbeek.

De politie kreek omstreeks 11.30 uur de melding dat getuigen hadden gezien dat een tweetal mannen bij het op het bedrijfsterrein gesitueerde milieupark koperen stroomkabels probeerde weg te nemen. Zij waren deze kabels op de aanhangwagen van hun auto aan het laden. De politie heeft de mannen aangehouden en overgebracht naar het politiebureau voor nader verhoor en onderzoek. De kabels zijn achtergebleven bij het milieupark.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.