Home / Doesburg / Werelds concertje For You

Werelds concertje For You

DOESBURG – Het Doesburgse kinderkoor For You gaf vrijdag 25 juni een concertje met het thema De Wereld Rond, in het Martinus Atrium in Doesburg. Liedjes uit allerlei landen kwamen langs en er werd zelfs in het Engels en Surinaams gezongen. Zelfs het decor was door de kinderen zelf in buitenlandse sferen geschilderd. Tijdens het concert werd er een collecte gehouden voor Stichting de Opkikker zodat deze stichting weer mogelijkheden heeft om een leuke dag te organiseren voor langdurig zieke kinderen.
 

Lees ook

Gezellige Montmartre Markt

DOESBURG – Onlangs werd tweede Montmartre Markt van dit seizoen gehouden in het historische centrum …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.