Home / Dieren / Bibliotheek Dieren start met kaartverkoop voorstellingen K13

Bibliotheek Dieren start met kaartverkoop voorstellingen K13

DIEREN – Bibliotheek Veluwezoom, afdeling Dieren, is 1 juli gestart met kaartverkoop voor alle voorstellingen van het Velpse Theater K13. In het kader van betere samenwerking van de culturele instellingen in de gemeente Rheden zijn directeur Lianne Busser van de bibliotheek en Nicolette van der Wal van K13 om de tafel gaan zitten. Niet alleen de kaarten voor de literaire avonden zijn te koop bij de bibliotheek, maar ook voor muziek-, cabaret- en theatervoorstellingen. De kaartverkoop is begonnen op het moment dat K13 juist gesloten is in verband met de vakantie. Het theater is tot 16 augustus gesloten.
 

Lees ook

Grootse theaterdienst

DIEREN – Wat gebeurt er als je één genereuze generaal, twee stoere soldaten, twee invloedrijke …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.