Met succes ingeburgerd

DE STEEG – In de trouwzaal van het gemeentehuis in De Steeg werden woensdag de mensen ontvangen die geslaagd zijn voor hun inburgeringscursus. Burgemeester Petra van Wingerden van de gemeente Rheden vertelde trots te zijn op de mensen die geslaagd zijn. Maar liefst 18 nationaliteiten waren voor deze bijeenkomst uitgenodigd. Met een toespraak van de burgemeester konden sommige geslaagden het niet laten om te laten horen dat ze de cursus niet voor niks gevolgd hebben. Ze waren en zijn dankbaar dat deze mogelijkheid hun geboden werd, onder toeziend oog van hun leraressen die zichtbaar genoten van de bijeenkomst. Het behalen van het certificaat is overigens geen sinecure en je kunt er wel degelijk ook voor zakken, hetgeen ook nog wel eens het geval is. De mensen die woensdag in de trouwzaal werden ontvangen hebben er dan ook flink voor moeten leren en presteren.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.