Home / De Steeg / Met succes ingeburgerd

Met succes ingeburgerd

DE STEEG – In de trouwzaal van het gemeentehuis in De Steeg werden woensdag de mensen ontvangen die geslaagd zijn voor hun inburgeringscursus. Burgemeester Petra van Wingerden van de gemeente Rheden vertelde trots te zijn op de mensen die geslaagd zijn. Maar liefst 18 nationaliteiten waren voor deze bijeenkomst uitgenodigd. Met een toespraak van de burgemeester konden sommige geslaagden het niet laten om te laten horen dat ze de cursus niet voor niks gevolgd hebben. Ze waren en zijn dankbaar dat deze mogelijkheid hun geboden werd, onder toeziend oog van hun leraressen die zichtbaar genoten van de bijeenkomst. Het behalen van het certificaat is overigens geen sinecure en je kunt er wel degelijk ook voor zakken, hetgeen ook nog wel eens het geval is. De mensen die woensdag in de trouwzaal werden ontvangen hebben er dan ook flink voor moeten leren en presteren.
 

Lees ook

Het heeft Zijne Majesteit behaagd …

Het heeft Zijne Majesteit behaagd … Met die woorden hebben donderdagmorgen weer vele burgemeesters in …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.