Home / Bronkhorst / Kinder Vakantie Spelen zoekt vrijwilligers en de inschrijving is nog niet vol

Kinder Vakantie Spelen zoekt vrijwilligers en de inschrijving is nog niet vol

BRUMMEN – De Kinder Vakantie Spelen Brummen is nog op zoek naar vrijwilligers. Iedereen die zestien jaar of ouder is en het leuk lijkt om kinderen van zes tot en met twaalf jaar een leuke vakantie te bezorgen, kan zich aanmelden. Stuur dan een e-mail via www.kvsbrummen.nl.

Daarnaast is er ook nog plaats voor kindreen om mee te doen aan de KVS Brummen. De KVS is een activiteitenweek voor kinderen van zes tot en met twaalf jaar en vindt plaats van 9 tot en met 13 augustus op het sportpark in Brummen. De kosten bedragen 12,50 euro en kinderen die negen jaar of ouder zijn, mogen voor 1 euro een nachtje blijven slapen. Inschrijfkaarten zijn te koop bij Plein Vijf in Brummen.

www.kvsbrummen.nl
Boy van Eldijk (SWB),
Tel. 0575 – 561988
E-mail. b.vaneldijk@welzijnbrummen.nl
 

Lees ook

Inschrijving woningbouw jongeren van start

BRONCKHORST – De gemeente Bronckhorst start met een pilot Jongerenhuisvesting. De inschrijving hiervoor is inmiddels …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.