Home / Rheden / Sprookjes op de Veluwezoom

Sprookjes op de Veluwezoom

RHEDEN – In het bostheater bij het bezoekerscentrum Veluwezoom in Rheden is de komende zomer regelmatig de voorstelling De Sage van Aelfaerië te zien. Het Sprookjestheater vertelt hier in ongeveer 50 minuten hoe de verborgen wereld van de Aelfaeries bijna ten onder ging. De voorstelling is tot en met 29 augustus iedere woensdag en zondag om 11.30, 13.00 en 14.30 uur te zien. De entree bedraagt 6 euro, met 1 euro korting voor leden van Natuurmonumenten.

www.hetsprookjestheater.nl
 

Lees ook

Automobiliste botst tegen boom

RHEDEN – Op de Groensestraat in Rheden is een automobiliste vorige week woensdag tegen een …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.