Home / Rheden / Bommetje!

Bommetje!

RHEDEN – Zodra de eerste zonnestralen door het wolkendek breken, stromen de bezoekers toe in het Openluchtzwembad in Rheden. Maar als het dan op woensdagmiddag ook nog eens tropisch warm wordt, is het helemaal een drukke boel. Vooral kinderen en tieners vermaken zich lekker in het verkoelende nat. Vanaf de duikplank worden halsbrekende toeren uitgehaald, variërend van kaarsrecht naar beneden springen, tot salto’s en de meestal onvrijwillige variant: plat op de buik. Anderen houden het rustig en liggen in de zon te bakken op het gras, wat eigenlijk alleen maar vol te houden is met af en toe een verkoelende duik. Als het weer zo blijft, belooft het een goed seizoen te worden voor het zwembad – foto Linda Peppelman (meer foto’s op www.regiobodeonline.nl)
 

Lees ook

Automobiliste botst tegen boom

RHEDEN – Op de Groensestraat in Rheden is een automobiliste vorige week woensdag tegen een …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.