Home / Loenen / Verkoelend water

Verkoelend water

LOENEN – De schoolvakantie is nog niet begonnen, maar dat zou je niet zeggen, als je woensdagmiddag een bezoek bracht aan zwembad Molenallee. Veel bezoekers zochten verkoeling in het heerlijke water van het bad. Onder de jeugd blijft de glijbaan favoriet. Op je buik, op je rug of gewoon op je billen. Dit was voorlopig één van de drukste dagen voor het bad, maar of dat zo blijft, is nog maar de vraag. Molenallee heeft een mooi programma voor de komende zomer. Er is meerdere keren discozwemmen, waarvan de eerste keer op woensdag 7 juli van 13.00 tot 17.00 uur.

Lees ook

Kofferbakverkoop bij Kringloop de Waterlelie

LOENEN – Kringloop de Waterlelie houdt zondag 24 juni een kofferbakverkoop. De verkoop is van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.