Clubuitje Jeugdwerk berengezellig

LATHUM – Het jaarlijkse clubuitje, georganiseerd door St. Jeugdwerk Lathum, werd zaterdag gehouden. Dit als afsluiting van het clubseizoen. Alle clubleden mochten mee. Mede dankzij sponsering van Kapsalon Judith uit Lathum, viel de keus op Ouwehands Dierenpark in Rhenen.

De 29 kinderen en negen begeleiders vertrokken om 10.00 uur richting het dierenpark. Daar aangekomen werd er alvast een groepsfoto gemaakt en konden de kinderen tijdens het wachten bij de kassa alvast een beetje verkoeling zoeken bij de fonteinen bij de ingang.
Voor een aantal kinderen betekende dit, dat ze al kletsnat nat waren voordat ze überhaupt de dierentuin binnen waren. Maar dat mocht de pret niet drukken. De zon scheen volop, dus ze waren zo weer droog.
De al wat oudere kinderen werden ‘losgelaten’ en de kleintjes gingen met de begeleiders de dierentuin rond om wat familie te bezoeken. Rond 15.00 uur moe maar voldaan, op huis aan.
Het was een wat natte maar berengezellige dag.

Stichting Jeugdwerk zoekt nog vrijwilligers voor het draaien van de maandagavond- en woensdagavondclub van 18.30 tot 19.30 uur. Voor meer informatie of aanmelding,
Hellen IJsselstijn, tel.nr. 0313-632562.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.