Doesburger aangehouden na belediging agenten

DOESBURG – Een 32-jarige Doesburger is maandagavond op de IJsselkade in zijn woonplaats aangehouden wegens belediging van agenten. Twee agenten waren rond kwart voor zeven op de IJsselkade bezig met het bekeuren van een verkeersovertreder, toen de Doesburger op zijn fiets voorbijkwam.

De man stopte en begon zich met het gesprek te bemoeien. Toen hem door de agenten gesommeerd werd weg te gaan weigerde hij en begon ten overstaan van omstanders de agenten uit te schelden. Toen een van de agenten hem vervolgens wilde aanhouden en de Doesburger daar kennelijk niet aan mee wilde werken werd hij met behulp van pepperspray overmeesterd. De man is later na verhoor vrijgelaten en in afwachting van een beslissing van het Openbaar Ministerie.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.