Home / Doesburg / Dierenaar aangehouden na bedreiging in Doesburg

Dierenaar aangehouden na bedreiging in Doesburg

DOESBURG – Op de Van Brakellaan in Doesburg heeft de politie in de nacht van maandag op dinsdag een 22-jarige man uit Dieren aangehouden wegens bedreiging. De man wordt ervan verdacht een 37-jarige Doesburger met de dood te hebben bedreigd.

De twee hadden kennelijk een conflict met elkaar, waarbij de Dierenaar tegen een kennis van de Doesburger via de telefoon had gedreigd de boel kort en klein te komen slaan. Daarop werd de politie gewaarschuwd die bij aankomst een aantal omstanders zag staan. Terwijl de Doesburger zijn verhaal aan de agenten deed verscheen de Dierenaar. Hij werd vervolgens aangehouden en is voor nader verhoor ingesloten.
 

Lees ook

Gezellige Montmartre Markt

DOESBURG – Onlangs werd tweede Montmartre Markt van dit seizoen gehouden in het historische centrum …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.