Home / De Steeg / Veteranendag in De Steeg

Veteranendag in De Steeg

DE STEEG – Ook in het gemeentehuis van Rheden is de Veteranendag gevierd. Dinsdag werden zij door burgemeester Petra van Wingerden ontvangen in het gemeentehuis. Als vast onderdeel werd er eerst een groepsfoto gemaakt door Marc Pluim, die de zelfde middag nog als een presentje kon worden meegenomen. Daarna waren er toespraken in de raadzaal en werd er stilgestaan bij de oorlogen van toen en nu. De heer Marinus Donselaar uit Dieren kreeg van burgemeester Petra van Wingerden de Veteranenspeld opgespeld. Na afloop kon men op de omloop nog nagenieten van een hapje en drankje en elkaar weer even bij praten.
 

Lees ook

Het heeft Zijne Majesteit behaagd …

Het heeft Zijne Majesteit behaagd … Met die woorden hebben donderdagmorgen weer vele burgemeesters in …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.