Veteranendag in De Steeg

DE STEEG – Ook in het gemeentehuis van Rheden is de Veteranendag gevierd. Dinsdag werden zij door burgemeester Petra van Wingerden ontvangen in het gemeentehuis. Als vast onderdeel werd er eerst een groepsfoto gemaakt door Marc Pluim, die de zelfde middag nog als een presentje kon worden meegenomen. Daarna waren er toespraken in de raadzaal en werd er stilgestaan bij de oorlogen van toen en nu. De heer Marinus Donselaar uit Dieren kreeg van burgemeester Petra van Wingerden de Veteranenspeld opgespeld. Na afloop kon men op de omloop nog nagenieten van een hapje en drankje en elkaar weer even bij praten.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.