Home / Rheden / Prins Bernhard Cultuurfonds wijst 4000 euro toe

Prins Bernhard Cultuurfonds wijst 4000 euro toe

RHEDEN – Het bestuur van het Prins Bernhard Cultuurfonds Gelderland heeft in het tweede kwartaal van 2010 garantiebijdragen toegekend voor 118 culturele projecten. Het totaalbedrag is 259580 euro, waarvan de gemeente Rheden 4000 euro ontvangt. Dit geld gaat naar vereniging Theaterkoor Music for All in Dieren voor de Musical Scrooge, naar vereniging Egerländerkapel Isseltaler Musikanten in Rheden voor workshops en naar Stichting Kunsthuis 13 in Velp voor een tentoonstelling.
 

Lees ook

Automobiliste botst tegen boom

RHEDEN – Op de Groensestraat in Rheden is een automobiliste vorige week woensdag tegen een …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.