Home / Rheden / Jubilarissen WIK Rheden

Jubilarissen WIK Rheden

RHEDEN – Bij sportvereniging Wik in Rheden vond zaterdag 25 juni de huldiging plaats van twee leden die alweer 60 jaar lid waren. De beide dames, Riek Jansen en Bep van de Berg, ontvingen naast de speld van KNGU en bloemen ook voor het eerst een gouden plak. Ze werden op het erepodium gezet aan het begin van de turnmarathon die WIK organiseerde. Deze marathon bracht 1100 euro op voor de verenigingskas, met dank aan de plaatselijke winkeliers en ondernemers en anderen die een sponsorbedrag gaven.
 

Lees ook

Automobiliste botst tegen boom

RHEDEN – Op de Groensestraat in Rheden is een automobiliste vorige week woensdag tegen een …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.