Duivenwedvluchten

REGIO – Maar liefst drie vluchten afgelopen weekend. Ook de uitslag nog van St. Vincent aangezien de duiven pas op maandag arriveerden.

Bourges: Luchtbode Doesburg: 1. Gebr. Romb, 2. P. War. 3,4. Comb. War-Besselink, 5. W.G.M. ten Dolle. Gevleugelde Vrienden Dieren: 1,2,3,4,5. A. J. Verheul. Postduif Giesbeek: 1. J. Heezen, 2,3,4. G. Siebelink, 5. H. Teering. Zwaluw Rheden: 1,3,4,5. G. Hillebrink, 2. M. Verbeek. Rheden Rheden: 1,3. M. van Huenen. 2,4,5. Comb. Eefting. Velp-Zuid Velp: 1,5. A. Kok & Zn, 2,3. J.C. Kok, 4. B. Danen; Ons Vermaak Eerbeek: 1, 4 en 5. J. Onstenk;
Peronne: Luchtbode Doesburg: 1,2,3. W. Verheij, 4. J. van Zadelhoff, 5. Th. Modderkolk.; Gevleugelde Vrienden Dieren: 1,2,3,4,5. P. Troost; Postduif Giesbeek: 1. A.H. Bronkhorst, 2,5. G. Siebelink, 3,4. H. Engelsman; Zwaluw Rheden: 1. A. van Santen, 2,5. G. Hillebrink, 3. R.B. Gerritsen jr., 4. J.G. Gores; Rheden Rheden: 1,5. J. van Dijkhuizen, 2. comb. Worm, 3,4. comb. Curré-Eefting; Velp-Zuid Velp: 1,4. D.Smoorenburg, 2. H.P.M. Jordens, 3. B. Danen, 5. J. Donkers; Ons Vermaak Eerbeek: 1 en 4: A. van Ark; 2. N. van Ark; 3. Comb. Grube/Yanar; 5. A. Driessen.
Perigueux: Luchtbode Doesburg: 1. A. van Akkeren, 2. E. Liet, 3,5. J.J. van Ree & zn, 4. Gebr. Romb. Gevleugelde Vrienden Dieren: 1,2 A. van de Velden, 3. J. Karman. Postduif Giesbeek: 1. J.Heezen, 2,4,5. D. Altenaar, 3. J. Loman. Zwaluw Rheden: 1,5. M. Verbeek, 2,3,4. E. Onstein. Rheden Rheden: 1. comb.Coja. Velp-Zuid Velp: 1. H.J. Overbeek & Dochter, 2. Comb. Gal- Praster, 3. D. Smoorenburg, 4. B. Danen, 5. J. Donkers;
St. Vincent: Luchtbode Doesburg: 1. A.H. Schuijling, 2. E. Liet, 3. H.J. Berends, 4. A. van Akkeren, 5. Gebr. Romb. Gevleugelde Vrienden Dieren: 1. A. van de Velden. Zwaluw Rheden: 1,2 M. Verbeek. Rheden Rheden: 1.H.A. van Huenen, 2. comb.Coja. Velp-Zuid Velp: 1. H.J. Overbeek & Dochter, 2. John & Roy Roelofs, 3. J.J.E. Jansen, 4. D. Smoorenburg, 5. J.C. Kok; Ons Vermaak Eerbeek: 1. Hans en Roy Modderkolk; 2. A. van Ark.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.