Home / Klarenbeek / Oud ijzer actie in Klarenbeek

Oud ijzer actie in Klarenbeek

KLARENBEEK – De werkgroep Oud IJzeractie in Klarenbeek stelt dit jaar de opbrengst voor het groot onderhoud van de Protestantse kerk in Klarenbeek. Het geld wordt gebruikt voor het meerjaren onderhoudsplan. De eerste werkzaamheden zijn al uitgevoerd. Dit jaar zijn er aanpassingen gedaan die te maken hebben met energiebesparing en ook het houtwormprobleem in de kerkzaal en in de vlieringruimte is vakkundig opgelost.
De Kerkenraad beveelt de actie van harte aan bij de inwoners van Klarenbeek en omgeving.
Wie nu oud ijzer heeft kan deze inleveren bij Tonny Brugman aan de Polveensweg 25. Daar staat een container op het erf. Naast oud ijzer is ook koper, RVS, aluminium, zink, lood, stekkers en kabels welkom. Wel deze soorten even apart houden. Inwoners kunnen deze metalen ook bewaren voor de ophaaldag die wordt gehouden op 25 september. Ook zijn vrijwilligers welkom voor deze ophaaldag. Eef Brink (telefoon 055-3011458) noteert graag de namen.
 

Lees ook

Activiteiten juni in MFC Klarenbeek

KLARENBEEK – In juni zijn er weer veel activiteiten in het MFC in Klarenbeek. Bezoekers …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.