Home / Hoog-Keppel / ABN Amro Ouder & Kind Golftoernooi

ABN Amro Ouder & Kind Golftoernooi

HOOG-KEPPEL – Op 17 juli wordt een voorronde gespeeld van het landelijke ABN Amro Ouder & Kind Golftoernooi op Keppelse Golfclub in Hoog-Keppel. Vanaf april spelen op ruim 120 golfclubs in Nederland ouders en kinderen samen voor Unicef. Het landelijke toernooi wordt dit jaar voor de elfde maal gehouden. Tot begin oktober vinden door het hele land voorrondes plaats. De finale wordt op 22 oktober gespeeld op de Kennemer Golf & Country Club. Alle inschrijfgelden gaan voor de volle 100 procent naar Unicef.

www.golfpartner.nl
www.unicef.nl
 

Lees ook

De mooiste koopjes

HOOG-KEPPEL – Het is een evenement dat bij velen al jaren vast op de agenda …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.