Home / Doesburg / Veel bands Binnenste Buiten

Veel bands Binnenste Buiten

DOESBURG – Niet alleen overdag is er van alles te beleven in de Doesburgse binnenstad tijdens Doesburg Binnenste Buiten (DBB), maar ook ’s avonds is er het nodige te doen. Op verschillende plekken spelen bands of draaien dj’s. Het evenement duurt van 14 t/m 17 juli.

Bij Café du Midi, op de driesprong, staat een podium waarop verschillende optredens te zien en te horen zijn. Op woensdag 14 juli draait daar Discotheek Lightflash. Een dag later speelt de Partyband Project 6 bij Du Midi. Ze brengen de beste disco en dance classics, ‘foute knallers’ en recenter dance-werk. Op vrijdag speelt Ain’t no Secret. Liefst 9 man op het podium met een optreden dat een feest van herkenning wordt. Op zaterdag is de zanger Stefan present om verschillende optredens te verzorgen. ’s Avonds is er het Driesprong Dance Event.

Ook Kings Place aan de Markt heeft een uitgebreid muziekprogramma. Op woensdag 14 juli speelt Delta Rock rock & roll uit de jaren zestig en zeventig. Een dag later komt Maarten Jansen optreden. Deze Doesburgse zanger maakt internationaal furore met het de muziek van Elvis. Die zelfde avond staat ook de band Fortunate Sons bij Kings Place. Zij brengen het repertoire van CCR weer tot leven. De vrijdagavond op de Markt is voor Hike (foto). Deze formatie behoeft eigenlijk geen introductie. Ze waren er al eerder maar komen op verzoek van velen weer naar DBB en Kings Place. Op zaterdag staat de formatie Stream op het programma op de Markt. Het is een geweldige showband die Doesburg beslist op de kop zal zetten, zo is de verwachting.

Op woensdag van 13.00 tot 20.00 uur is er tijdens DBB weer de traditionele Kindermarkt. Dit jaar dienen de kinderen die willen verkopen op zondag 11 juli tussen 14.00 en 16.00 uur een toegangsbewijs voor de kindermarkt af te halen in De Waag. Zonder toegangsbewijs zal een kind niet op de kindermarkt worden toegelaten. De verkoop start om 13.30 uur. Ook de plekgrootte zal worden beperkt tot een maximale breedte van 1.50 m. Er zijn 100 plaatsen beschikbaar.
Op donderdag en vrijdag van 16.00 tot 20.00 uur is er ook plek voor de Kindermarkt en op zaterdag van 08.00 tot 16.00 uur.

www.doesburgbb.nl
 

Lees ook

Gezellige Montmartre Markt

DOESBURG – Onlangs werd tweede Montmartre Markt van dit seizoen gehouden in het historische centrum …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.