Home / Doesburg / Tussen Toren en IJssel

Tussen Toren en IJssel

DOESBURG – Donnie Gerhardus exposeert van 6 juli tot en met 30 juli vijf schilderijen in de Martinikerk in Doesburg, onder de titel: Tussen Toren en IJssel. De titel verwijst letterlijk naar de aanpak van zijn presentatie. Beginnend met een schilderij van de Martinitoren met het gemeentehuis dat net boven een parasol uitsteekt en eindigt met een blik op de IJssel aar het typische Hollandse weer een rol speelt.
 

Lees ook

Gezellige Montmartre Markt

DOESBURG – Onlangs werd tweede Montmartre Markt van dit seizoen gehouden in het historische centrum …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.