Home / Dieren / Beachvolleyballen in Dieren

Beachvolleyballen in Dieren

DIEREN – Zaterdag is het gloednieuwe beachvolleybal in Dieren officieel geopend met een toernooi voor de leden van AutovanOort Rebelle. Een groter contrast tussen de zomer en winter bestemming van de asfaltplaat in de Speeltuin is haast niet mogelijk. Waar in de winter de alom bekende ijsbaan van Dieren is gesitueerd waren nu zeer zomerse taferelen te zien. In de blakende zon bij een temperatuur van 30 graden werd een onderling 2 tegen 2 volleybal toernooi gespeeld. Het openingstoernooi van het nieuw aangelegde volleybal terrein. Namens het bestuur van de Speeltuin werd door Marieke Hartjes het officiële gedeelte afgetrapt. Het plan van de Dierense Speeltuin Vereniging samen met volleybal vereniging AutovanOort Rebelle de velden aan te leggen is in hele korte tijd gerealiseerd. De aanleg van de prachtige beachvolleybalvelden is dankzij sponsoring Auto van Oort, Jan Willem Eikenaar, Reclamat, Van Eijbergen en De Vale Waard maar ook de Gemeente Rheden mogelijk gemaakt. De sponsors en de Gemeente Rheden maken het mogelijk dat de komend 5 jaar de beachvolleybalvelden aangelegd kunnen worden en de gehele zomer geopend zijn.
De leden van de beachvolley afdeling van AutovanOort Rebelle zullen op de nieuwe velden trainen of lekker vrij ballen en tijdens de openingstijden van de Dierense Speeltuin Vereniging is het voor kinderen mogelijk kennis te maken met de snelst groeiende sport van Nederland. Op 3 juli wordt een toernooi voor kinderen van 10 tot 12 jaar georganiseerd. Iedereen kan zich aanmelden om wedstrijdjes tegen elkaar te spelen en volleybal ervaring is niet nodig.
 

Lees ook

Grootse theaterdienst

DIEREN – Wat gebeurt er als je één genereuze generaal, twee stoere soldaten, twee invloedrijke …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.