Gewoon doordweilen!

RHEDEN – Tropische temperaturen, lonkende waterkanten, internationaal voetbal op tv en tenminste vier plaatselijke verenigingen die een kampweekend of andere grote familie-activiteit hielden – het was eigenlijk een wonder dat er nog redelijk wat belangstelling was voor de twaalfde editie van de Rhedense Dweildag. De vier orkesten (De Dwaze Dweilbende uit Apeldoorn, De AllesWentBand uit Doetinchem, ‘tKenNet uit Delft en ons eigenste 94,5) bliezen er geen nootje minder om, de zweefmolen zwierde, de schminck en het springkussen bleven niet onbenut en, niet onbelangrijk, de mensen die er waren konden wel allemaal precies in de schaduw staan. De organisatie mag al met al toch weer terugzien op een geslaagde muzikale happening. De winnaar van de Strijland-publieksprijs ging aan jet eind van de middag naar de Dwaze Dweilbende – foto Han Uenk
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.