Blue Heaven & Resound winnen Grote Prijs Rheden

RHEDEN – Onder grote belangstelling vond zaterdag de Grote Prijs van Rheden plaats. De deelnemers van negen tot en met dertien jaar stonden in de middag op het podium en de band met de meeste uistraling en de beste kwaliteit muziek werd de winnaar. Na lang overleg tussen de juryleden kwam Blue Heaven als winnaar uit de bus.

In de avond was het de beurt aan de deelnemers van dertien jaar en ouder en hier kwam de band Resound als beste uit de bus. Deze band stond in april in de kermistent in Dieren en was zaterdag de duidelijke winnaar. Beide bands gaan een cd opnemen in studio Joop’s Attic in Velp. Vanaf september gaat deze activiteit van jongerencentrum The Spot weer van start.

www.thespotrheden.nl
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.