Home / Rheden / Blue Heaven & Resound winnen Grote Prijs Rheden

Blue Heaven & Resound winnen Grote Prijs Rheden

RHEDEN – Onder grote belangstelling vond zaterdag de Grote Prijs van Rheden plaats. De deelnemers van negen tot en met dertien jaar stonden in de middag op het podium en de band met de meeste uistraling en de beste kwaliteit muziek werd de winnaar. Na lang overleg tussen de juryleden kwam Blue Heaven als winnaar uit de bus.

In de avond was het de beurt aan de deelnemers van dertien jaar en ouder en hier kwam de band Resound als beste uit de bus. Deze band stond in april in de kermistent in Dieren en was zaterdag de duidelijke winnaar. Beide bands gaan een cd opnemen in studio Joop’s Attic in Velp. Vanaf september gaat deze activiteit van jongerencentrum The Spot weer van start.

www.thespotrheden.nl
 

Lees ook

Automobiliste botst tegen boom

RHEDEN – Op de Groensestraat in Rheden is een automobiliste vorige week woensdag tegen een …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.