Nieuw kinderdagverblijf in Loenen

LOENEN – Kinderdagverblijf De Wigwam start 1 september aan de Hoofdweg 51 in Loenen. De Wigwam is voor kinderen van nul tot en met vier jaar en is op maandag tot en met vrijdag van 07.30 tot 18.30 uur geopend. Het is een kinderdagverblijf dat niet vast zit aan een grote organisatie en kan daardoor flexibel omgaan met de wensen van de klant. Het is kleinschalig, knus, er heerst een huiselijke sfeer, er zijn speeltoestellen, zowel binnen als buiten, de Wigwam houdt uitstapjes met de bolderkar. Het kinderdagverblijf werkt met gediplomeerd leidsters en een vve programma. De tarieven zijn conform de belastingdienst. De eerste vijftien definitieve aanmeldingen krijgen een kika-beer of slaapzak cadeau.

www.koo-dewigwam.nl
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.