Bosgoed en Berends kampioenen LTC Loenen

LOENEN – Van 6 tot en met 12 juni zijn de club-enkel-kampioenschappen van LTC Loenen gehouden. Marian Bosgoed en Engel Berends zijn kampioen geworden. De weersomstandigheden waren prima. Alle wedstrijden konden op de geplande tijden worden afgewerkt. Het aantal deelnemers was iets groter dan vorig jaar en er is lekker fanatiek gestreden. Een aantal wedstrijden werd dan ook pas in drie sets beslist. Zowel de dames als de heren waren eerst in poules ingedeeld, waarna de deelnemers overgingen naar de winnaarsronde of de verliezersronde.
Op de afsluitende zaterdag kwamen de volgende winnaars uit de bus: Dames winnaarsronde: 1. Marian Bosgoed; 2. Marjo van Ark. Dames verliezersronde: 1. Ilonka Boerkamp, 2. Ingrid Havekes; Heren winnaarsronde: 1.Engel Berends, 2. Hans van de Spreng; Heren verliezersronde: 1. Bertin Hoekman; 2. Gerrit Jansen
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.