Home / Laag-Soeren / De Spreng vertegenwoordigd op regio kampioenschappen

De Spreng vertegenwoordigd op regio kampioenschappen

LAAG-SOEREN – De laatste selectiewedstrijd van de paardenwedstrijden werd zaterdag verreden in Eerbeek. Hier startten verschillende leden van manege De Spreng in Laag Soeren en zij hebben stuk voor stuk mooie prestaties neergezet.

In de klasse B-groen startte Kimberly Jonkers met Torin; zij behaalden een eerste plaats met 187 punten. In de klasse L1 behaalde Vera Tabor met Garden’s Zenn een eerste plaats en Leorah hermans werd met Wichmond tweede. Met deze prestaties werd Vera kringkampioen en Leorah reservekringkampioen en hiermee plaatsten zij zich voor de regio kampioenschappen.

Ook in de klasse M2 komt De Spreng uit tijdens de regiokamioenschappen. Daan ten Bras won samen met Belle la Diva won namelijk beide proeven. Melissa Boone won met Golden Melanie een tweede prijs in het B springen en behaalde hierdoor een startplaats op de regiokampioenschappen.
 

Lees ook

Mooie opbrengst voor Semmy

LAAG-SOEREN – Loopgroep Jutberg uit Laag-Soeren hield op zaterdag 5 mei de jaarlijkse duathlon. De …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.