Home / Eerbeek / Vaders verrast met attentie

Vaders verrast met attentie

EERBEEK – Alle vaders die zaterdag 19 juni in Eerbeek aan het winkelen waren werden verrast met een attentie. Deze werd aangeboden door de Ondernemersvereniging Eerbeek en georganiseerd door de activiteitencommissie van Carnavalsvereniging De Dwarsliggers. Vanwege de wedstrijd van Nederland om 13.30 uur tijdens het WK voetbal werd er niet de hele dag gelopen. Wel waren de dames dit keer geheel in het teken van het voetballen: in het oranje gekleed op de drie pleinen.
 

Lees ook

Succesvol bedrijvenvoetbaltoernooi

EERBEEK – Eerbeekse Boys hield het eerste weekend van juni het jaarlijkse bedrijvenvoetbaltoernooi. Onder gunstige …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.