Home / Eerbeek / Aanmelden voor beachvolley Eerbeek

Aanmelden voor beachvolley Eerbeek

EERBEEK – Op 11 juli wordt in Eerbeek weer het beach voet- en volleybal gehouden. Dat gebeurt dit keer niet op de parkeerplaats achter Spoorzicht, maar op het Kerstenterrein aan de Stuijvenburchstraat. “Er komt wel extra zand om het voor de deelnemers zachter te maken, maar het is een mooie locatie, midden in het dorp”, aldus de organisator. Teams van minimaal drie personen kunnen zich aanmelden in Spoorzicht. De volleyballers beginnen op 11 juli om 12.00 uur, de voetvolleyballers vanaf 16.00 uur.
 

Lees ook

Succesvol bedrijvenvoetbaltoernooi

EERBEEK – Eerbeekse Boys hield het eerste weekend van juni het jaarlijkse bedrijvenvoetbaltoernooi. Onder gunstige …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.