Musical bij Musica Allegra

DIEREN – Een goed gevulde aula van het Rhedens genoot afgelopen vrijdag van de musical
‘Miss Gevangenis’ van Frans Scholten, gespeeld door cursisten van de musicalgroep van Musica Allegra.

In vijfentwintig lessen studeerden veertien dames en één heer, in leeftijd variërend van 17 tot 60 jaar, op liedjes, dansjes en spel, onder leiding van Frans Scholten. Het was dit seizoen de eerste keer dat er voor (jong)volwassenen de mogelijkheid was om een cursus musical te volgen. Het mag duidelijk zijn, dat Musica Allegra muzikaal- en nu dus ook theatertalent bij elkaar weet te brengen en tot iets moois kan laten komen. In een sober gevangenisdecor vertelden veertien moordenaressen hun verhaal binnen de setting van een Miss Gevangenis Verkiezing. Er werd op een prettige wijze geacteerd en een tiental liedjes, onder begeleiding van muziek op CD, werd krachtig en goed verstaanbaar gezongen. Hoewel stevige thema’s als pedofilie en kindermoord niet geschuwd werden, was het geheel een vrolijke show. Na afloop nam de directeur van Musica Allegra, Willem van der Maten, het woord en sprak de wens uit dat de musicalgroep verder zal groeien met meer, vooral ook mannelijke, cursisten. Voor opgave en informatie over de musicalgroep verwijzen wij u naar onze website www.musicaallegra.nl bellen mag ook ons telefoonnummer is 0313-415603.  

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.