woensdag 20 oktober 2021 | WEEK 42 |
HomeDierenMusical bij Musica Allegra

Musical bij Musica Allegra

DIEREN – Een goed gevulde aula van het Rhedens genoot afgelopen vrijdag van de musical
‘Miss Gevangenis’ van Frans Scholten, gespeeld door cursisten van de musicalgroep van Musica Allegra.

In vijfentwintig lessen studeerden veertien dames en één heer, in leeftijd variërend van 17 tot 60 jaar, op liedjes, dansjes en spel, onder leiding van Frans Scholten. Het was dit seizoen de eerste keer dat er voor (jong)volwassenen de mogelijkheid was om een cursus musical te volgen. Het mag duidelijk zijn, dat Musica Allegra muzikaal- en nu dus ook theatertalent bij elkaar weet te brengen en tot iets moois kan laten komen. In een sober gevangenisdecor vertelden veertien moordenaressen hun verhaal binnen de setting van een Miss Gevangenis Verkiezing. Er werd op een prettige wijze geacteerd en een tiental liedjes, onder begeleiding van muziek op CD, werd krachtig en goed verstaanbaar gezongen. Hoewel stevige thema’s als pedofilie en kindermoord niet geschuwd werden, was het geheel een vrolijke show. Na afloop nam de directeur van Musica Allegra, Willem van der Maten, het woord en sprak de wens uit dat de musicalgroep verder zal groeien met meer, vooral ook mannelijke, cursisten. Voor opgave en informatie over de musicalgroep verwijzen wij u naar onze website www.musicaallegra.nl bellen mag ook ons telefoonnummer is 0313-415603.  

spot_img
Verder lezen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Meer deze week

0211714_Beursvloer.jpg

Beursvloer helpt verenigingen en stichtingen

DOESBURG - Maandag 1 november is er weer een beursvloer van de Doesburg Rhedense Uitdaging. Verenigingen of stichtingen die hier graag aan mee willen doen, maar hun vraag nog niet goed concreet krijgen, zijn welkom om op donderdag 14 oktober aan te sluiten bij de inspiratiesessie in Jongerencentrum 0313 in

0209739_Het_Juridische_Huis.jpeg

Laagdrempelige hulp van studenten bij Het Juridische Huis

DIEREN - Wie een vraag heeft over juridische kwesties, hoeft niet direct een dure advocaat in te schakelen. In Dieren opende recent Het Juridische Huis, een initiatief van rechtenstudent Musa Elarslan. Particulieren en ondernemers kunnen hier terecht voor gratis juridisch advies.

DIEREN - Wie een vraag heeft over juridische kwesties, hoeft

Halloween Eerbeek in andere vorm, maar net zo spannend

EERBEEK - Geen Ride dit jaar, maar een andere invulling van Halloween Eerbeek. Drie weekenden lang kunnen bezoekers genieten van het
Skillspark, Screampark en de Scary Skelter Rally. Alles wordt weer uit de kast gehaald om het dorp in Halloween-sfeer te brengen. De decors en verlichting komen weer uit

Dierenaar Wim Ritsema klaar voor WK Marathon

DIEREN - Hardloper Wim Ritsema uit Dieren maakt zich op voor zijn deelname aan de marathon in Londen op zondag 3 oktober. Hij mag daar deelnemen aan het WK marathonlopen en is één van de kanshebbers in zijn leeftijdscategorie 55-59.

DIEREN - Hardloper Wim Ritsema uit Dieren maakt zich op voor

Paula Jolink geëerd door EC Hummelo

HUMMELO - Blij verrast was Paula Jolink, toen zij dinsdag tijdens de maandelijkse vergadering van de Evenementen Commissie Hummelo werd toegesproken door de gast...