Meisjes TVD Gelders kampioen

DIEREN – In een zinderende finale heeft het eerste meisjesteam tot en met twaalf jaar van TV Dieren op zaterdag 26 juni de eerste plaats behaald op de Gelderse tenniskampioenschappen. Op het zonovergoten tennispark van de Lentse tennisvereniging gaven na een 3-3 eindstand en een 7-7 stand in sets uiteindelijk het aantal gewonnen games de doorslag: 39-36. Met dit verschil van drie games versloegen de Dierense meisjes het sterke, eerste team van tennisvereniging Keltenwoud uit Bennekom.

Fotobijschrift: Het winnende team met bloemen en de kampioensbekers. V.l.n.r. Eva de Boer, Sabine Huhnholz, Marloes Huhnholz, Carlijn Vliem.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.