Home / Bronkhorst / Rijden in stijl

Rijden in stijl

BRUMMEN – Kasteel de Engelenburg in Brummen was twee dagen lang het passende decor voor ritten met antieke rijtuigen. De internationale coaches, zeer luxe koetsen, werden allen getrokken door vier paarden.

De nostalgie spatte er als het ware vanaf. Dertien grote koetsen, vierspannen, met op de bok en als passagiers geheel in stijl geklede mensen. Het waren koetsiers en gezelschappen uit Engeland, België, Nederland en de VS, die een kastelen- en landgoederentocht reden. De Engelenburg in Brummen was het begin en eindpunt en in de nabijgelegen manege van de IJsselruiters logeerden de edele viervoeters en hun verzorgers. Onderweg werden ondermeer stops gemaakt op Kasteel Middachten en bij de Gelderse Toren. Daar genoten de deelnemers van een picknick. Alles net zoals de adel vroeger en geheel in stijl. Het leverde een mooi plaatje op.
 

Lees ook

Inschrijving woningbouw jongeren van start

BRONCKHORST – De gemeente Bronckhorst start met een pilot Jongerenhuisvesting. De inschrijving hiervoor is inmiddels …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.