Home / Bronkhorst / 5500 voor gehandicaptensport

5500 voor gehandicaptensport

BRUMMEN – Mad4Sports, het grote sportevenement dat afgelopen weekend plaatsvond in Brummen, heeft maar liefst 5500 euro opgeleverd voor het Fonds Gehandicaptensport. Een groot aandeel in dit bedrag kwam van het Big Brummens Diet: 3000 euro dankzij de sponsoren.
Het sportieve evenement, georganiseerd door de Brummense stichting Mad4Events, kende vele kanten met sportclinics, roeien, voetbal, spinnig, zwemmen, er was een markt en de optredens van de vele lokale, regionale en landelijke bekendheden zorgden één voor één voor de mooie opbrengst voor de gehandicaptensport. – Foto Han Uenk.
 

Lees ook

Inschrijving woningbouw jongeren van start

BRONCKHORST – De gemeente Bronckhorst start met een pilot Jongerenhuisvesting. De inschrijving hiervoor is inmiddels …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.