Home / Velp / Leerzaam uitje kinderen Carion de Poort

Leerzaam uitje kinderen Carion de Poort

VELP / DIEREN – Het kinderwerk van Carion de Poort in Velp heeft een uitje georganiseerd: als afsluiting van het seizoen konden kinderen mee naar De Spelerij in Dieren. Daar hebben 25 kinderen aan de middag deelgenomen. Ze leerden van allerlei verschillende materialen een leuk werkstukje te maken van piepschuimbootjes tot naamplaatjes. De kinderen leren op deze manier te ontdekken wat ze leuk vinden en waar ze goed in zijn.Naast het creatieve gedeelte was er voor de kinderen volop de mogelijkheid om lekker buiten te spelen en te genieten van de waterspelen en het lekkere weer.

Lees ook

Omroep Gelderland helpt Unisono Velp

VELP- Harmonie Unisono verkeert in nood. Het orkest wil graag extra muzikanten om het orkest …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.