Home / Doesburg / Nieuwe griffier in Doesburg

Nieuwe griffier in Doesburg

DOESBURG – Alle fractievoorzitters onder leiding van burgemeester Luesink van de gemeenteraad van Doesburg stellen voor Diana Voorhof te benoemen tot nieuwe griffier met ingang van 1 september 2010. De huidige griffier, Wim Stoppels, gaat die datum met pensioen. Voorhof werkt al enkele jaren als griffiemedewerker bij de gemeente Doesburg. De benoeming en installatie van de nieuwe griffier vindt plaats tijdens de raadsvergadering van 22 juli.
 

Lees ook

Gezellige Montmartre Markt

DOESBURG – Onlangs werd tweede Montmartre Markt van dit seizoen gehouden in het historische centrum …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.