Met Zonnebloem naar Spaenswaard

BRUMMEN – Afgelopen week heeft de afdeling Brummen van de Zonnebloem een nieuwe kleinschalige activiteit georganiseerd: een rolstoeltochtje in de directe omgeving.

De Zonnebloem heeft de heer Hummelen en mevrouw van Hoorn, de eigenaren van landhuis Spaensweerd aan de Bronckhortserveerweg, bereid gevonden hun prachtige tuin ’s avonds geheel gratis open te stellen voor zes rolstoelgasten en zes vrijwillige duwers van de Zonnebloem.
De wandeltocht startte bij huize Tolzicht in Brummen en via de Arnhemsetraat reden de gasten naar Spaensweerd. Het was een prachtige zomeravond en al keuvelend bereikten zij binnen een half uur de bestemming. Daar bekeken zij uitvoerig de schitterende tuin.
Na dit bezoek kregen allen aan de overkant van de weg op het terras van vrijwilligster Alie Booij koffie, thee en eigen gemaakt gebak. Daarna volgde de terugweg via de Cortenoeverseweg. Tegen 10 uur ’s avonds waren de gasten weer terug bij Tolzicht. De bedoeling is dat de Zonnebloem Brummen vanaf nu iedere maand een soortgelijk uitje organiseert.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.