Home / Rheden / St. Mauritiusschool opnieuw in teken van verkeer en veiligheid

St. Mauritiusschool opnieuw in teken van verkeer en veiligheid

RHEDEN – Dat verkeer en verkeersveiligheid bij de St. Mauritiusschool in Rheden hoog op de agenda staan is wel duidelijk. Werden in februari nog fel0oranje veiligheidshesjes aan de leerlingen uitgereikt, staat er voor 1 en 2 juli een verkeerstweedaagse gepland. De leerlingen van de groepen één tot en met vier krijgen een verkeersveiligheidsposter mee naar huis waarmee ze een verkeersspel kunnen spelen. Met een verkeersonderzoek gaan de leerlingen van alle groepen gezamenlijk de schoolroute van huis naar school in kaart brengen en zelf de gevaarlijke of onveilige punten aangeven. En er staat nog veel meer op het programma.
 

Lees ook

Automobiliste botst tegen boom

RHEDEN – Op de Groensestraat in Rheden is een automobiliste vorige week woensdag tegen een …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.