Home / Oeken / 50 Kilometer door de natuur

50 Kilometer door de natuur

OEKEN – Maar liefst 85 lopers startten onlangs in de Veluwezoom Trail, een hardloopevenement van 50 kilometer lang over de Veluwezoom en door het Deelerwoud. De Trail is georganiseerd door de loopgroepen van Jan Strijker met toestemming van Natuurmonumenten. Slechts vier mensen moesten voortijdig afhaken. Het snelst was Chris Hemstede, hij finishte met een tijd van 3 uur, 29 minuten en 29 seconden. Eerste dame was Irene Kalter met een tijd van 4 uur en 15 minuten. Van de mensen die bij Jan Strijker trainen, was Gerard Limbeek het snelst. Met 4 uur 17’50’’ eindigde hij als elfde. Adriaan van den Eelaart en Mark Groeneweg (beide op de foto), kwamen met één seconde verschil als dertiende en veertiende binnen op 4 uur, 18’41’’.
 

Lees ook

VV Oeken viert negentigste verjaardag met reünie

OEKEN – Op zaterdag 19 mei houdt vv Oeken een reünie, in het kader van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.