Home / Bronkhorst / Oudere vrouw bestolen van horloge

Oudere vrouw bestolen van horloge

BRUMMEN – Een 79-jarig inwoonster van Brummen is donderdag 24 juni op de Ambachtstraat in Brummen door een onbekende man van haar horloge bestolen. De politie kreeg omstreeks 10.15 uur de melding van de diefstal. De vrouw was op weg met haar rollator om boodschappen te doen, toen zij op de Ambachtstraat werd aangesproken door een onbekende man. Deze pakte de vrouw bij haar arm en begon in onverstaanbare taal tegen haar te praten. Hierbij heeft hij kans gezien om haar horloge weg te nemen. De onbekende man verdween even later in de richting van een nabijgelegen drogisterij. De vrouw bemerkte enkele minuten later dat haar horloge om haar arm ontbrak en alarmeerde de politie. De politie is op zoek naar getuigen van het incident. Zij kunnen hiervoor contact opnemen met de politie via tel. 0900 – 8844.
 

Lees ook

Inschrijving woningbouw jongeren van start

BRONCKHORST – De gemeente Bronckhorst start met een pilot Jongerenhuisvesting. De inschrijving hiervoor is inmiddels …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.