Geslaagden bij Harmonieorkest

BRUMMEN / DIEREN – De leerlingen van Harmonieorkest beleefden 19 juni een spannende dag; zij deden praktijkexamens op hun instrumenten bij muziekschool Allegra in Dieren en bij de KNFM in Zetten.

Bij Allegra slaagden Wendi van Rhenen op trompet voor diploma A, Michiel van Hierden op cornet voor diploma A, Aniek Petrie op dwarsfluit voor diploma A en Geraldine Schulting op hobo voor diploma B. Geraldine behaalde haar diploma met onderscheiding.
In Zetten slaagden Karlijn Bosch op klarinet voor diploma B, Stefanie Wigbold op saxofoon voor diploma B, Jesse Sprikkelman op slagwerk voor diploma A, Reja Schaaf op slagwerk voor diploma A, Brian Chung op slagwerk voor diploma A en Melle Benink op slagwerk voor diploma B.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.