Home / Klarenbeek / Asiel heeft geld nodig voor operaties

Asiel heeft geld nodig voor operaties

KLARENBEEK – Dierenasiel de Kuipershoek in Klarenbeek heeft een actie opgezet voor de Argentijnse dog Gaby. Zij is ongeveer zeven jaar oud en kwam op 21 mei als vondeling naar het asiel. Het is een lieve, sociale hond, maar heeft een grote, kwaadaardige tumor die verwijderd moet worden. Deze operatie kost, zonder complicaties, 450 euro. Gaby wordt sowieso geopereerd, maar de rekening moet wel worden betaald. De Kuipershoek wil ieder dier de best mogelijke zorg geven, ook als daar een dure operatie voor nodig is. Daarom hoopt het asiel op donaties om de rekening van Gaby zo snel mogelijk te kunnen voldoen. Daarnaast wil de Kuipershoek een potje creëren waaruit, ook in de toekomst, eventuele dure en noodzakelijke operaties kunnen worden betaald. Wie het asiel wil steunen, kan een bijdrage overmaken op rekeningnummer 30.60.00.393 van Dierenasiel de Kuipershoek, ovv van hond Gaby / operaties. Zodra Gaby hersteld is, komt haar foto op de website www.overgelder.dierenbescherming.nl. Ze hoopt dan snel een nieuw baasje te krijgen.
 

Lees ook

Activiteiten juni in MFC Klarenbeek

KLARENBEEK – In juni zijn er weer veel activiteiten in het MFC in Klarenbeek. Bezoekers …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.