Home / Eerbeek / Samenwerking Eerbeekse sportclubs

Samenwerking Eerbeekse sportclubs

EERBEEK – De Eerbeek Hallse Touwtrek Club, de Eerbeekse Tafeltennisvereniging en ATB-club Last Gear zijn officieel een samenwerking aangegaan. Het afgelopen jaar heeft Miranda Wassink, verenigingsadviseur van de Stichting Welzijn Brummen, de verenigingen hierbij begeleid en ondersteund. Erik Hofmans van Info Juridisch Adviespunt heeft vanuit zijn expertise de nodige input geleverd op juridisch vlak. De drie verenigingen gaan voor een vruchtbare samenwerking, waarbij gebruik gemaakt wordt van de accommodatie, het sportveld en elkaars expertise, zodat uiteindelijk een win-winsituatie wordt gecreëerd.
 

Lees ook

Succesvol bedrijvenvoetbaltoernooi

EERBEEK – Eerbeekse Boys hield het eerste weekend van juni het jaarlijkse bedrijvenvoetbaltoernooi. Onder gunstige …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.