Service aan minder validen

DOESBURG – In het algemeen kunnen producten van de gemeente Doesburg, persoonlijk, schriftelijk, telefonisch of digitaal aangevraagd worden, maar in een aantal gevallen (aanvragen van paspoort) dient men naar het stadhuis te komen. Dat is in sommige gevallen best lastig. Gelukkig heeft de gemeente Doesburg de beschikking over mobiele apparatuur waarmee ook buiten het stadhuis een aanvraag gedaan kan worden. Ook worden er dan vingerafdrukken afgenomen. Onlangs heeft het Publieksbureau in huize St. Elisabeth de service verleend om een nieuw document aan te vragen. Een pasfoto werd eveneens op locatie gemaakt met medewerking van een vakfotograaf. Het nieuwe document werd een week later bij de aanvragers afgeleverd. Het is de bedoeling deze service periodiek aan te bieden in verzorgingshuizen in Doesburg.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.