Home / Doesburg / Grote schuurbrand

Grote schuurbrand

DOESBURG – Tientallen koeien moesten vrijdagmorgen in veiligheid worden gebracht toen er brand uitbrak op een boerderij in de Verhuellweg in Doesburg. In een hooischuur naast de stal laaiden de vlammen hoog op. Het hooi is met een shovel uit de schuur gehaald om te kunnen blussen. Er raakte niemand gewond, maar er kwam wel veel rook vrij. Burgemeester Kees Luesink kwam langs en liet zich informeren over de gebeurtenissen. 

Lees ook

Gezellige Montmartre Markt

DOESBURG – Onlangs werd tweede Montmartre Markt van dit seizoen gehouden in het historische centrum …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.