Home / Doesburg / Bloemendaal Nederlands kampioen

Bloemendaal Nederlands kampioen

DOESBURG – De Nederlandse Junioren Kampioenschappen wedstrijd zwemmen zijn van 18 tot en 20 juni in Amsterdam gehouden; Aniek Bloemendaal uit Doesburg wist beslag te leggen op de eerste plaats van de 100 meter vrije slag.

Na de goede resultaten in mei op de Gelderse kampioenschappen, waar Aniek zeven medailles bij elkaar zwom, mocht ze op nationaal niveau op zes afstanden aan de start verschijnen. De meest aansprekende resultaten boekte ze op de vrije slag nummers. Op de 400 meter was Aniek als veertiende geklasseerd, maar wist beslag te leggen op de vijfde plaats. Op de 500 meter stond ze vijfde geklasseerd en wist ze de bronzen medaille binnen te halen.
 

Lees ook

Gezellige Montmartre Markt

DOESBURG – Onlangs werd tweede Montmartre Markt van dit seizoen gehouden in het historische centrum …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.